Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται στον Πειραιά με ανεβασμένο το ηθικό, μετά την νίκη του με 3-1 επί της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να προχωρά σε αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, ενόψει Ολυμπιακού, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του.
Αναλυτικά:
«Στην αρχή κάναμε αρκετές δοκιμές, κάναμε πολλές αλλαγές γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες που δεν είχαν παίξει για πολύ καιρό. Ήθελα να διαπιστώσω την κατάστασή τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χρειάστηκε να επιλέξω προσεκτικά και να ξεκουράσω ορισμένους παίκτες.
Αν δεν υπήρχε περιορισμός για την χρησιμοποίηση αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, θα είχαμε ωφεληθεί περισσότερο από αυτό. Ήμασταν νευρικοί μέχρι την επίτευξη του πρώτο γκολ, παίξαμε με δύο κλασικούς σέντερ φορ που διευκόλυναν τη δουλειά μας. Πήραμε δικαίως τη νίκη.
Όπως είπα και νωρίτερα, ήθελα να δω μερικούς ποδοσφαιριστές μου σήμερα, κάναμε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα. Είμαι ικανοποιημένος για το πώς παίξαμε στο 33ο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που είναι απίστευτο για τα δεδομένα.
Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να συνεχίσουμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, αφού ξεκουραστούμε μετά την Τσουκαρίτσκι».


Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Έξαλλοι στον Άρη με Γκαρσία – Ουάρντα για προκλητική συμπεριφορά (video)
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Άρη,...
-
Αντε Γεια (21/4)
Δείτε την εκπομπή των οργανωμένων του Ολυμπιακού. Share on Facebook Tweet Follow us Share...
-
Η βαθμολογία μετά από την 5η αγωνιστική των πλέι οφ
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, για την 5η αγωνιστική των πλέι...
-
Τι είπε ο Σωκράτης για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το γκολ που πέτυχε στην Ελλάδα μετά από δεκατρία...