Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μιλουτίνοφ: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ανυπόμονος να επιστρέψει στα γήπεδα, δηλώνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τον άσο του Ολυμπιακού να δηλώνει χαρούμενος στον Πειραιά.

«Είμαι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα και δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δούμε. Πραγματικά, αυτή την στιγμή μόνο την εθνική ομάδα σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος εκεί που είμαι και είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μου. Δεν με απασχολεί τι θα γίνει στο μέλλον», δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού στον τηλεοπτικό σταθμό «Β92», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι ξεκούραστος, αφού οι υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν πρόωρα και έτσι έχω καιρό να παίξω. Και θέλω να παίζω. Ανυπομονώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και έχω πολύ θετική ενέργεια. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο στους ψηλούς, αλλά και οι 18 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν παιδιά από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, οπότε οι προπονήσεις θα είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουν με μεγάλο ενθουσιασμό».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us