Ακολουθήστε μας

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Μήνυμα στήριξης με την Κάρτα Φιλάθλου από το τμήμα Κολύμβησης!

Το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης», επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Κολύμβησης του Ολυμπιακού, προκειμένου να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-2021. Οι «ερυθρόλευκοι» κολυμβητές που προετοιμάζονται για την κατάκτηση του 61ου πρωταθλήματος, έστειλαν το μήνυμα ενότητας και στήριξης του Ολυμπιακού κάνοντας πράξη το σλόγκαν…

«ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»!

Ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Σήμερα αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Είμαι περήφανος για τους αθλητές μου και για αυτή την κίνηση στην οποία προχωρήσαμε σαν τμήμα Κολύμβησης. Ερχόμενοι σήμερα εδώ στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων θέλαμε να δείξουμε τη στήριξη μας προς το σύλλογο, που είναι πάντα κοντά μας. Επίσης θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, για το πόσο σημαντικό είναι να στηρίξουν το σύλλογο, ειδικά μέσα σε αυτές τις συνθήκες, αποκτώντας την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου».

Ο  team manager του τμήματος, Κωνσταντίνος Στέπας ανέφερε:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους αθλητές μας και το προπονητικό επιτελείο για την πολύ ωραία πρωτοβουλία. Εκδήλωσαν την επιθυμία να έρθουμε εδώ σήμερα για να προμηθευτούμε την Κάρτα Φιλάθλου αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Όλοι αντιλαμβάνονται τις δύσκολες συγκυρίες που έχουν προκύψει στον αθλητισμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν, ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουμε και θα βγούμε δυνατοί από αυτή τη διαδικασία.  Η κολύμβηση είναι ένα από αθλήματα που θα συνεχιστούν αυτή τη στιγμή και η προσοχή μας είναι στραμμένη στην κατάκτηση του 61ου πρωταθλήματος».

Ο Απόστολος Χρήστου δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ ωραία κίνηση που κάναμε σήμερα σαν ομάδα και σαν κολυμβητικό τμήμα. Με αυτό τον τρόπο δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας στο σύλλογο που μας στηρίζει με αυτή τη συμβολική κίνηση μέσω της απόκτησης της Κάρτας Φιλάθλου. Παράλληλα τον ευχαριστούμε γιατί αυτές τις στιγμές είναι δίπλα μας, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, αφού δεν πηγαίνει λόγω των συνθηκών ο κόσμος στο γήπεδο».

Η Όλγα Ντάλα ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε το καλό παράδειγμα στους φιλάθλους μας που πάντα μας στηρίζουν και καλό θα είναι και φέτος να μας… στηρίξουν λίγο περισσότερο αφού η κατάσταση που περάσαμε με την πανδημία του κορονοϊού θα επηρεάσει δυστυχώς και τον ερασιτεχνικό και τον επαγγελματικό αθλητισμό. Από την πλευρά μας ήταν το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στο σύλλογο και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος που έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπάει τον Ολυμπιακό, θα στηρίξει δυναμικά και τη φετινή προσπάθεια».

Περισσoτερα για ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ