
Στα γραφεία της Bwin βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/6) ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μοιράζει αυτόγραφα και να συνομιλεί με τους εργαζόμενους.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
«Ο προπονητής του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τα γραφεία του Μεγάλου Χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μίλησε με τους εργαζόμενους.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους της bwin το μεσημέρι της Τρίτης (16/6), καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, επισκέφτηκε τα γραφεία του Μεγάλου Χορηγού της ΚΑΕ και μίλησε μαζί τους.
Ο κόουτς που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013 κι επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει ξανά με τους “ερυθρόλευκους”, ήταν όπως πάντα χαμογελαστός κι ευγενικός με όλους. Υπέγραψε αυτόγραφα, έβγαλε φωτογραφίες κι απάντησε σε όσες ερωτήσεις του τέθηκαν σχετικά με την προπονητική του καριέρα και τις απαιτήσεις σ’ έναν πάγκο όπως αυτός του Ολυμπιακού. Άλλωστε, τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο και η bwin, έχουν κοινό στόχο τον πρωταθλητισμό, ο καθένας στον τομέα του!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που τον συνόδευσαν, ευχαρίστησαν την bwin και τους ανθρώπους της για την στήριξη αυτά τα χρόνια κι ευχήθηκαν ανάλογη συνέχεια.
Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παιγνίων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα.
Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω της χορηγίας της: στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος της, “Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ελλήνων Ολυμπιονικών”, υποστηρίζει 10 Έλληνες πρωταθλητές, που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο.
Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για Μιλάνο σε εικόνες
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε με προορισμό το Μιλάνο και το παιχνίδι με την...
-
Λαρεντζάκης: «Να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας. Είμαι έτοιμος»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την...
-
Μπαρτζώκας: «Η Αρμάνι είναι μια ομάδα με φοβερό επιθετικό ταλέντο, αλλά και αμυντικές αδυναμίες»
Για το Μιλάνο αναχώρησε ο Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα απέναντι στην Αρμάνι (26/1, 21:45)...
-
Η bwin Ονομαστικός Χορηγός των Monday Night Game Against Covid-19
Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η biwn αναλαμβάνει ως ονομαστικός χορηγός των...