Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Μόνο τα ντέρμπι θα λύσουν τον γρίφο…

Η πορεία των πρωτοπόρων στο πρωτάθλημα δείχνει ότι ο Φλεβάρης θα μας λύσει όλες μας τις απορίες και βασικά την κύρια, ποιός θα είναι ο πρωταθλητής της τρέχουσας σεζόν στην Superleague. Και αυτό γιατί από τις 3 Φεβρουαρίου και μετά, θα έχουμε όλα τα ντέρμπι, μέσα σε ένα μικρό διάστημα, τα οποία θα βγάλουν και τον πρωταθλητή.

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, εύκολα ή δύσκολα, δεν χάνουν βαθμούς από τις μικρομεσαίες ομάδες και θα λύσουν τις διαφορές τους μεταξύ τους.

Ο ΠΑΟΚ στους 44 βαθμούς, ο Ολυμπιακός στους 36 και η ΑΕΚ στους 30, βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου, με την Ενωση να έχει μείνει πίσω, όμως θα παίξει τον ρόλο της.

Αρχής γενομένης από τις 3 Φεβρουαρίου, οπότε και θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Ακολούθως στις 10 του Φλεβάρη ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα και στις 17 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ενώ αργότερα ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορά οκτώ βαθμών, η οποία αυτή την στιγμή δείχνει ικανή για να του δώσει τον τίτλο. Ομως το πόσο σταθερός είναι, θα φανεί στο πρώτο του στραβοπάτημα.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us