Αναλυτικά οι δηλώσεις στο TuttoMercatoWeb:
Την κατάσταση στον κορονοϊό στην Αγγλία: «Ήμουν εκεί τρεις ημέρες πριν και μετά πήγα Ελλάδα. Όλα ήταν ανοιχτά. Στο Λονδίνο γίνονταν κανονικά προπονήσεις και προσπαθούσαν να ζήσουν κανονικά. Πιθανώς στην Ιταλία το πρόβλημα το υποτίμησαν και νομίζω και στην Αγγλία ίσως να έπρεπε να είναι λίγο πιο σκληρά τα πράγματα. Οι Ιταλοί μετά έριξαν περισσότερο βάρος».
Το πως τον επηρεάζει ο κορονοϊός: «Σήμερα πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Ο κορωνοϊός είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Προσπαθούμε να δουλέψουμε με τα κινητά και τους υπολογιστές. Από την Παρασκευή αρκετά πρωταθλήματα σταμάτησαν και αυτό περιμέναμε να γίνει και στην Ελλάδα (οι δηλώσεις ήταν πριν το Δ.Σ. της Λίγκας). Έχω ήδη πει στους scouts και τους συνεργάτες μας να δουλεύουν από το σπίτι. Προφανώς θα συνεχίσουμε να τσεκάρουμε παίκτες και θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα, πώς θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα αλλά και την αγορά. Να μείνουμε ενωμένοι».
Την μετάβαση από Ελλάδα στην Αγγλία: «Ήταν σαν να έζησα σε δύο κόσμους. Στην Ελλάδα τα πάντα κλείνουν. Στην Αγγλία δεν ήταν έτσι. Στην Ιταλία ελπίζω τα δραστικά μέτρα που ελήφθησαν να αποδώσουν. Μέχρι πρότινος παίζαμε σε γεμάτα γήπεδα αλλά τώρα αυτό αλλάζει. Τελικώς σταματούν τα πρωταθλήματα».
Τα άλλα μέτρα στην Ελλάδα: «Τα παιδιά μου δεν πηγαίνουν σχολείο εδώ και μία εβδομάδα. Θεωρώ ότι σε λίγες ημέρες θα έχουν κλείσει τα πάντα. Η Ιταλία έχει πάρει τώρα τα σωστά μέτρα και ας μην φαίνεται αυτό ωραίο στην τηλεόραση. Πρέπει να μένουμε σπίτι και να προσέχουμε».
Τα τεστ που έπρεπε να γίνουν αφότου έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κορονοϊό: «Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Εξετάστηκαν όλοι. Ευτυχώς και στον Ολυμπιακό και στην Φόρεστ ήταν όλοι καθαροί. Όλα τα τεστ ήταν αρνητικά».
Την κίνηση του Ντιέγκο Κόστα να βήξει ως αστείο: «Τι να πεις για την άγνοια κάποιων ανθρώπων; Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με τον κορονοϊό και ενώ έχουν πεθάνει άνθρωποι. Δεν είναι για να κάνεις πλάκα με τέτοια θέματα».