Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

Μουρίκης: «Βιώνουμε για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια πολύ δύσκολη κατάσταση»

Για τις δυσκολίες που περνούν οι ερασιτέχνες αθλητές, λόγω της πανδημίας και της αναστολής κάθε αγωνιστικής δράσης, μίλησε στο “Ολυμπιακός e-mag” ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Θρύλου, Κώστας Μουρίκης.

Αναλυτικά:

«Βιώνουμε για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεδομένα η κατάσταση αυτή επηρεάζει όλο τον πλανήτη, ωστόσο ως αθλητές που έχουμε μάθει να ζούμε πειθαρχημένα, δικαιούμαστε να ζητάμε από τους αρμόδιους την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Ήδη έχοντας περάσει την πρώτη περίοδο της καραντίνας από τον περασμένο Μάρτιο, δυσκολευτήκαμε αρκετά να επανέλθουμε σε φυσιολογικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και πάνω που κατορθώσαμε να μπούμε σε μια αθλητική κανονικότητα, κληθήκαμε να απέχουμε από τους αγώνες και τις προπονήσεις. Την ίδια ώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη, βλέπουμε να συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις.

Για το λόγο αυτό ζητάμε την επανεξέταση της απόφασης για αναστολή των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων, από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς. Είμαστε δε, αλληλέγγυοι σαν αθλητές του πόλο με τους συναθλητές μας από το υπόλοιπο φάσμα του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού»

 

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ