Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπαφές: «Οι ψευτομαγκές τελείωσαν» (pic)

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Sports Director του Ολυμπιακού, Χρήστου Μπαφέ, σε δημοσίευμα blog που ανέφερε πως παράγοντες του Ολυμπιακού επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές του φιλικού αγώνα με το Περιστέρι.

Μάλιστα το δημοσίευμα φτάνει ένα βήμα παραπέρα, απειλώντας ουσιαστικά τους “ερυθρόλευκους”, ενόψει της συμμετοχής  της Αναπτυξιακής ομάδας στην Α2′, λέγοντας πως… όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν!

Το προκλητικό δημοσίευμα του blog δεν άφησε αναπάντητο ο Χρήστος Μπαφές, που με ανάρτηση του στο Facebook ξεκαθαρίζει τι συνέβη, τονίζοντας παράλληλα πως… οι ψευτομαγκιές τελείωσαν!

Αναλυτικά το δημοσίευμα του blog:

«Κάποιοι παράγοντες του Ολυμπιακού φαίνεται ότι μην έχουν προσαρμοστεί στο νέο ρόλο τους και επιδίδονται σε απαράδεκτες συμπεριφορές…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα – δύο παράγοντες επιτέθηκαν φραστικά στους ρέφερις του φιλικού με το Περιστέρι, Σχινά, Διαμαντή, Μπούκα, μην ξεχνώντας ότι συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα αλλά και στην Α2.

Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν…»

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, βγήκε μπροστά και από τον λογαριασμό του στο facebook ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλο το σάπιο κατεστημένο του ελληνικού μπάσκετ πως «οι ψευτομαγκιές τελείωσαν»…

Καιη ανάρτηση του Χρήστου Μπαφέ:

«Άκου ανώνυμε δειλέ. Δεν επιτέθηκαν ένα – δυο παράγοντες του Ολυμπιακού στους διαιτητές του φιλικού με το Περιστέρι. Εγώ τα είπα στον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή και μόνο αυτόν, αλλά μάλλον είναι φίλος σου και τον έκρυψες. Κι αυτός ξέρει πολύ καλά γιατί του τα είπα. Γράψε το όνομα μου γιατί εγώ δεν κρύβομαι σαν κι εσένα στα υπόγεια.

Άκου και κάτι άλλο. Είσαι πολύ μικρός για να απειλείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Κι εσυ και οι όμοιοι σου. Οι ψευτομαγκιές τελείωσαν».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us