Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπαρτζώκας: «Η front line μας είναι εξαιρετικά περιορισμένη»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια (26/11, 21:00), για την 11η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην καθιερωμένη media day της ομάδας, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ενόψει του αγώνα του ΣΕΦ, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν στις τάξεις των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για τον κορωνοϊό:

Προφανώς βλέπετε ότι μαθηματικά συμβαίνει σε όλους. Δεν μπορούμε να το επικαλούμαστε σαν δικαιολογία. Είναι ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι, καθώς θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες, μαζί με τον Χάρισον. Προφανώς κάποια άλλα πράγματα θα χρειαστεί να κάνουμε, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε το ματς.

Για την Μπασκόνια:

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις όσον αφορά το πώς παίζει η Μπασκόνια. Όποιος καταλαβαίνει μπάσκετ, θα δει πως είναι μια ομάδα που είναι πρώτη στις κατοχές, παίζει πάντα σε υψηλό ρυθμό και αυτό είναι και λόγω ισπανικού μπάσκετ και λόγω Ιβάνοβιτς. Είδατε και τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι που χάσανε, που ο προπονητής  παραπονέθηκε πως τους πήγανε στον δικό τους ρυθμό. Αν αλόγιστα επιτίθεσαι χωρίς υπομονή και κυκλοφορία της μπάλας, με αυτούς θα έχεις πρόβλημα.

Για ποια θέση έχει πληγεί μετά τις απουσίες:

Η front line μας είναι εξαιρετικά περιορισμένη τώρα. Κάποιοι παίκτες μας θα πρέπει να ανέβουν μία θέση για να βγουν τα αγωνιστικά λεπτά.

Για τους παίκτες της δεύτερης ομάδας:

Έχουν μπει στην προπόνηση και μας έχουν βοηθήσει πολλοί. Το πρόβλημα μας είναι ότι έχουμε να παίξουμε καιρό παιχνίδι, εκτός από του ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση λόγω της καραντίνας.. Είχαμε ένα φιλικό που μας βοήθησε, αλλά παραμένει ένα πρόβλημα πως έχουμε καιρό να παίξουμε παιχνίδι με ένταση Euroleague και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC