Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπαρτζώκας: «Όταν είμαστε όλοι μαζί θα καταφέρουμε να επανέλθουμε»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης (2/2) αλλά και το πόσο ταλαιπώρησε την ομάδα ο κορωνοϊός, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στο περιθώριο της “ερυθρόλευκης” αναχώρησης για την Ισπανία, δίνοντας, παράλληλα, το σύνθημα για την συνέχεια.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ:

«Όλη η ομάδα έχει προετοιμαστεί για το πρώτο παιχνίδι. Θα επικεντρωθούμε να παίξουμε καλά, γιατί μόνο αν παίξεις πολύ καλά μπορείς να έχεις τύχη να κερδίσεις. Η Ρεάλ έχασε προχτές στο πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο να χάσει δεύτερη φορά συνεχόμενη. Για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας, πρέπει να κάνουμε πραγματικά όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει, σε υψηλό βαθμό».

Για την αγωνιστική κρίση που περνά η ομάδα του:

«Δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά έχουν νοσήσει 13 παίκτες τον τελευταίο μήνα. Θα άγγιζε τα όρια του θαύματος να μπορεί η ομάδα να είναι σε υψηλό επίπεδο συνέχεια. Θα ήταν κάτι μη φυσιολογικό».

Για την διαχείριση των ηττών:

«Η Euroleague είναι έτσι που δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαχείριση, ούτε στις νίκες, ούτε στις ήττες. Αναλύεις μόνο τι έχεις κάνει καλά και τι δεν έχεις κάνει καλά και προχωράς στο επόμενο παιχνίδι. Αν τώρα κάποιοι παίκτες έχουν πτώση της αγωνιστικής τους φόρμας ή η ομάδα όλη μαζί, γιατί ο κορωνοϊός επηρέασε, καμία ομάδα δεν θα παίξει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, από την αρχή ως το τέλος της χρονιάς και όλες οι ομάδες θα κάνουν κοιλιά. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα χρονικό διάστημα που πρέπει να επανέλθουμε, έχουμε το Final 4 του Κυπέλλου και πολύ σημαντικά παιχνίδια για πρωτάθλημα και Euroleague. Όταν είμαστε όλοι μαζί θα το καταφέρουμε».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC