Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενζιά, Λοβέρα και… κάτι ακόμα

Οπως ήταν αναμενώμενο, το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακό με την άφιξη δύο παικτών, ενώ ίσως να περιμένουμε και άλλον.

Ο Γιασίν Μπενζιά είναι από την Πέμπτη στην Αθήνα και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας ο δανεισμός του από τη Λιλ, με την οποία ο Ολυμπιακός έχει υπογράψει οψιόν για τον παίκτη στα 5 εκ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2020, ενώ στις 11 πρόκειται να αφιχθεί στο Ελ. Βενιζέλος ο 20χρονος Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Δύο μεταγραφές οι οποίες αναμένεται να δώσουν επιπλέον λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς από το κέντρο και μπροστά.

Με τον Μπενζιά να παίξει τόσο σαν οργανωτής όσο και σαν 8άρι και τον Λοβέρα να παίζει στα άκρα αλλά και σαν κρυφός επιθετικός, ο Μαρτίνς έχει στο οπλοστάσιό του δύο παίκτες που μπορούν να καλύψουν τέσσερις θέσεις.

Το παραθυράκι που μένει ανοικτό για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή έχει να κάνει με τις παραχωρήσεις. Εάν παραχωρηθεί ο Κούτρης, τότε σίγουρα θα αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ στη θέση του. Πάντως αυτή την στιγμή φαίνεται να υπάρχει απόσταση, στο 1,5 εκ. ευρώ, με την Μαγιόρκα, η οποία έχει κάνει την επίσημη πρόταση για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us