Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μπέος: “Είμαι φίλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και θα γυρίσει στην Τούμπα ο Ουάρντα”

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ:

«Ο Ουάρντα ανήκει στον Βόλο, η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ επίσημα ζήτησε την επιστροφή του. Εγώ επειδή θεωρώ ότι είμαι φίλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και συγχρόνως με λένε Μπέο, δίνω το πράσινο φως για να επιστρέψει. Τις τελευταίες 2-3 μέρες το ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Δεν τα ξέρω τα του ΠΑΟΚ, ξέρω ότι ο Ουάρντα όταν ήρθε εδώ είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τον πήρα ως δανεικό, γιατί δεν δανείζεσαι όταν ένας παίκτης βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Με εμάς υπέγραψε για έναν χρόνο, άρα ο παίκτης ανήκει στον Βόλο. Επειδή μας τον έδωσε ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων που έχουμε, εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ. Τέτοιες αρχές έχω στην ζωή μου, φοράω παντελόνια όχι γιατί κρυώνω, γιατί πρέπει να τα φοράω. Ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων μας τον έδωσε, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά. Ηθικά εννοώ, μπορώ να κάνω ότι γουστάρω, αλλά ηθικά κάνω αυτό που πρέπει. Κάνω αυτό που λίγοι θα έκαναν πάνω στον πλανήτη, ένας από αυτούς τους λίγους είμαι εγώ.

Βέβαια μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο Ουάρντα είχε ενοχλήσεις από την ΠΑΕ Άρης, λογικό είναι αυτό. Ελεύθερη αγορά έχουμε, δεν είναι κακό να έχει τέτοιες ενοχλήσεις. Δεν θα πήγαινε ποτέ στον Άρη ο Ουάρντα, για πολλούς λόγους. Αν σε περίπτωση δεν ερχόταν ο ΠΑΟΚ να τον πάρει, είχαμε ξεκινήσει ήδη την συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου. Εδώ στον Βόλο, περνούσε καλά, η ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό, μπορείτε να το μάθετε όποιον και να ρωτήσετε. Είναι και… ψιλοερωτευμένος εδώ με ένα κορίτσι οπότε που να πάει; Μια ύπαρξη πολύ ενδιαφέρουσα, τι να λέμε… για να το λέω θα έχω άποψη, λατρεύω το γυναίκειο φύλο, τι να κάνουμε;».

Για την ατάκα δεν θα πήγαινε ποτέ στον Άρη: «Έτσι πιστεύω, ναι. Η εκτίμηση μου είναι πως ο Ουάρντα δεν είναι ταλέντο. Βρίσκεται στα 27 του αν δεν κάνω λάθος, είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση που αν ξέρεις πώς να τον διαχειριστείς, έχεις στην ομάδα σου έναν θησαυρό. Έχουν στον ΠΑΟΚ αυτή την δυνατότητα να τον εκμεταλλευτούν. Τέτοιος παίκτης όπως ο Ουάρντα, στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Θα μπορέσει να βοηθήσει, νομίζω ότι τόσο ο Γκαρσία όσο και η νέα τάξη πραγμάτων στον ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει το μάξιμουμ από τον παίκτη. Τόσα χρόνια τον πληρώνουν και δεν τον έχουν εκμεταλλευτεί. Αν ήμουν στον ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Θα ήταν διαφορετική η οργάνωση στην ομάδα και ο προγραμματισμός. Η επιστροφή του δεν θα αφορά τους έξι μήνες, αλλά περισσότερο καιρό».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ