Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: «Δεν έχω πάρει καμία απόφαση»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά άφησε ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του στο περιθώριο της προπόνησης της Εθνικής Σουηδίας, το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6).

“Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση, που είναι δύσκολο να αρνηθώ πρόταση από το εξωτερικό. Νιώθουμε καλά στο εξωτερικό. Όταν επιστρέψουμε στο σπίτι, τότε δεν θα ξαναφύγουμε”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Σουηδού φορ, που στην συνέχεια πρόσθεσε:

Σκοπός είναι να μείνω για ένα – δύο χρόνια εκτός Σουηδίας. Γνωρίζω το σώμα μου και νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο για ένα-δύο χρόνια”.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Μπεργκ και για τα όσα ακούγονται για τον Ολυμπιακό με τον ίδιο να απαντά“Πολλά γράφονται, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για συγκεκριμένους συλλόγους”, ενώ έκανε αναφορά και στο προηγούμενο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας

Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου”.

Όσον αφορά το τι είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του, ο Σουηδός παραδέχθηκε πως το οικονομικό είναι κάτι το οποίο θα μετρήσει πολύ.

Θα είναι η τελευταία μου φορά στο εξωτερικό, οπότε το οικονομικό σκέλος μετράει. Δεν είναι ψέμα”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Μπεργκ.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us