Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπλατ: «Εμείς φταίμε που δεν ορίζουμε την τύχη μας»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τον προπονητή του Ολυμπιαξού να κάνει αναφορά και στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έκανε άσχημο παιχνίδι, απλά δεν μπήκαν τα σουτ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι. Παίξαμε καλά. Στο πρωτάθλημα εάν δεν παίξεις καλά θα χάσεις παιχνίδια. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα. Δεν θεωρώ πως παίξαμε άσχημα με την Ζαλγκίρις, απλά δεν μπήκαν τα σουτ. Παίξαμε μέχρι ενός σημείου καλά. Ελπίζω να παίξουμε διαφορετικά με την Νταρουσάφακα και να μπουν τα σουτ. 

Προφανώς πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Εμείς φταίμε που δεν ορίζουμε τη μοίρα μας. Ελπίζουμε να κερδίσουν τα φαβορί και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.  Πρώτα απ’ όλα, μίλησα με τον Σπανούλη πριν μπει για επέμβαση. Αυτή ήταν άκρως επιτυχημένη και όλοι είμαστε χαρούμενοι. Ο Σπανούλης πήρε μια σωστή απόφαση να κάνει επέμβαση. Είμαστε χαρούμενοι όταν περάσει αυτό και θα είναι καλά. Είναι σκληρό για την ομάδα να μην έχει παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC