Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπόγρης για Φασούλα: «Ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στην θέση που μας αξίζει» (pic)

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ, εξέφρασε με ανάρτηση του στο Instagram, ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, με την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά και το τέλος των φετινών του υποχρεώσεων με την Γκραν Κανάρια, συναντήθηκε με την «αράχνη», ενώ με μήνυμα του στο Instagram, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πρόσωπο του Φασούλα, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά την στήριξη του, ενόψει των εκλογών της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:

Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου? Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά. Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει.

View this post on Instagram

Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου? Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά. Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει. #αραχνη_για_πρεζιντεντ #η_αναγεννηση_του_μπασκετ #να_ειναι_μπασκετ #ο_λουμιδης_στους_καφεδες

A post shared by Georgios Bogris (@bogrinho) on

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ