Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουχαλάκης: “Ο κόσμος ανταμείβει την προσπάθειά μας”

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης  μίλησε για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά και για την δική του απόδοση.

Για την παρουσία του σήμερα και γενικά στα τελευταία ματς: «Εντάξει από την πρώτη στιγμή, από τον πρώτο αγώνα και κάθε αγώνα που παίζω, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερου μου εαυτό. Σίγουρα το τελευταίο διάστημα έχω πάρει κάποια σειρά αγώνων και αυτό με βοηθάει στο να έχω καλύτερο ρυθμό. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο, να βοηθάω την ομάδα και είναι και ο στόχος μου να πετυχαίνω γκολ, να είμαι μέσα στη περιοχή έτσι ώστε να βάλω όσα περισσότερα μπορώ».

Για τα γκολ του φέτος, και το ωραία γκολ το 2014 στο φιλικό με την Μίλαν: «Σωστά, ελπίζω να έρθουν κι άλλα τέτοια γιατί όντως ήταν ένα όμορφο γκολ. Εντάξει, προσπαθούμε είτε με το κεφάλι, είτε από κοντά, είτε με σουτ νομίζω είναι σημαντικό. Και το πιο σημαντικό ήταν ότι για άλλο ένα παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε τον αγώνα, ενώ δεν ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο όσο καλά θα θέλαμε. Βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και νομίζω δίκαια κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα».

Σωστά, ελπίζω να έρθουν κι άλλα τέτοια γιατί όντως ήταν ένα όμορφο γκολ. Εντάξει, προσπαθούμε είτε με το κεφάλι, είτε από κοντά, είτε με σουτ νομίζω είναι σημαντικό. Και το πιο σημαντικό ήταν ότι για άλλο ένα παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε τον αγώνα, ενώ δεν ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο όσο καλά θα θέλαμε. Βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και νομίζω δίκαια κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα.Σωστά, ελπίζω να έρθουν κι άλλα τέτοια γιατί όντως ήταν ένα όμορφο γκολ. Εντάξει, προσπαθούμε είτε με το κεφάλι, είτε από κοντά, είτε με σουτ νομίζω είναι σημαντικό. Και το πιο σημαντικό ήταν ότι για άλλο ένα παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε τον αγώνα, ενώ δεν ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο όσο καλά θα θέλαμε. Βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και νομίζω δίκαια κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Έτσι ακριβώς είναι, κι εμείς αιφνιδιαστήκαμε όταν ακούγαμε ότι το γήπεδο σχεδόν θα είναι γεμάτο αλλά νομίζω μας βοηθάει αυτό, μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, γιατί όπως είπατε δεν έχουμε κάποιον στόχο αλλά προσπαθούμε να τα δώσουμε όλα μες τον αγώνα για την ομάδα, αυτό νομίζω ο κόσμος το βλέπει και ουσιαστικά ανταμείβεται η προσπάθεια μας με το σημερινό αποτέλεσμα».

Για την Eθνική: «Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την κόκκινη της Βοσνίας, μπορούσαμε να πάρουμε και τους 3 βαθμούς, αλλά σίγουρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα το 2-2, μας δίνει ένα αβαντάζ, όμως το πιο σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε μετά από ένα κακό ξεκίνημα και ένα κακό δεκαπεντάλεπτο, όπου λίγο είχαμε χαθεί. Αντιδράσαμε, νομίζω και στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτούς τους 4 βαθμούς και κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, γιατί νομίζω η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά.Το κλίμα είναι πολύ καλό, τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, όλοι παίζουμε για τον ίδιο σκοπό. Ούτε ομάδες κοιτάμε ούτε τίποτα, προσπαθούμε να είμαστε καλά και έχω την εντύπωση ότι όλοι μας, είτε παίζουμε είτε δεν παίζουμε τα παιδιά, όλοι οι Έλληνες έχουν να κερδίσουν από αυτό. Είναι σημαντικό για όλους τους Έλληνες η Εθνική να πηγαίνει καλά, και για να μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα, γιατί ξέρουμε πολύ καλά, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει. Αλλά και επειδή έχουμε μια ιστορία και νομίζω, ότι είναι άδικο και για τους παίκτες που έχουμε και για την ποιότητα να βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια εκτός κάποιον διοργανώσεων».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us