Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μπουχαλάκης: “Δεν είμαστε ρομπότ”

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δήλωσε μετά από τη νίκη επί της Ομόνοιας:

“Έχω την εντύπωση πως το σκορ βοηθάει την ψυχολογία μας αλλά και τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε το δεύτερο ματς. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας, θα είμαστε το ίδιο σοβαροί. Όποιο και να ήταν το σκορ, είτε 2-0, ειτε 0-0 εμείς θα πηγαίναμε με την ίδια προσήλωση στην Κύπρο”.

Για την κούραση: “Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά δεν καθίσαμε καθόλου, με τα νέα παιδιά έχουμε 15-20 μέρες μαζί, αντιλαμβάνεστε πως δεν είμαστε ρομπότ. Χρειαζόμαστε χρόνο για να καταλάβουν τα νέα παιδιά τη νοοτροπία και τον τρόπο που θέλει ο προπονητής να παίζουμε. Το σημαντικό είναι πως κάναμε το 3 στα 3, μαζί με τον τελικό κυπέλλου, σταδιακά θα βάλουμε τη διάρκεια για περισσότερο χρόνο με καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Για το ματς: “Στο πρώτο μέρος είχαμε την κατοχή, χωρίς να πιέσουμε τον αντίπαλο. Ξέραμε πως στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί. Λεπτό με το λεπτό τα καταφέραμε. Ήρθε ένα σπουδαίο γκολ ευτυχώς στο τέλος με μια ωραία ενέργεια του Γιουσέφ και φτάσαμε σε ένα πιο καθαρό σκορ”.

Για τον ίδιο: “Μετά με τις δύο πρώτες χρονιές είμαι πιο έτοιμος. Με έχει βοηθήσει η ομάδα και ο προπονητής. Το πιο σημαντικό είναι να μπουν τα νέα παιδιά στο ρυθμό για να κυλήσει η σεζόν ακόμα καλύτερα από τις προηγούμενες. Είμαι κάποια χρόνια στην ομάδα, έχω παραστάσεις και μέσα απ’ αυτές θέλω να βοηθάω σε πολλούς τομείς. Είμαι περήφανος που φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ