Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουχαλάκης: «Έτοιμοι όταν έρθει η ώρα» (vid)

Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή, υποστήριξε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος του Θρύλου:

«Νομίζω ότι από τη μία πρέπει να προσέχουμε γιατί είναι ουσιαστικά ακόμα προετοιμασία. Το σημαντικό είναι τα επίσημα παιχνίδια οπότε εννοείται ότι πρέπει να παίζουμε δυνατά και να είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες.

Από την άλλη όσον αφορά το αποτέλεσμα νομίζω το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή σιγά σιγά όλα τα παιδιά να μπαίνουν στη νοοτροπία που είχαμε αποκτήσει πέρυσι, στο στυλ παιχνιδιού το οποίο ο προπονητής μας θέλει να έχουμε και θέλει να μας δείξει.

Σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κερδίσουμε και να δουλέψουμε έτσι ώστε σε 20-25 μέρες που είναι το πρώτο επίσημο να είμαστε στο 100%, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

Σήμερα βγάλαμε κάποια θετικά πράγματα επιθετικά και αμυντικά νομίζω ήμασταν σχετικά καλά. Έχουμε ακόμα 2-3 φιλικά, προπονήσεις και νομίζω ότι το τελευταίο που κοιτάμε είναι τα αποτελέσματα. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε 100% έτοιμοι».

«Όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν αυτή τη νοοτροπία, δεν μπορείς να σταματήσεις και δεν μπορείς να μην προσπαθείς μέχρι το τελευταίο λεπτό έτσι ώστε να πετύχεις κάποιο γκολ. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν μπει σε αυτή τη νοοτροπία, προσπαθούμε, δίνουμε τον καλύτερο μας ευατό και είμαι σίγουρος ότι μέχρι να έρθει το πρώτο επίσημο θα είμαστε έτοιμοι».

«Το πιο σημαντικό τώρα είναι να κοιτάξουμε τον αγώνα της Παρασκευής και τα δύο επόμενα, αγώνα αγώνα και προπόνηση προπόνηση, γιατί ουσιαστικά κι αυτό μια προπόνηση είναι για εμάς, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς στην προετοιμασία, να προσπαθούμε για το καλύτερο και αγώνα τον αγώνα θα είμαστε όπως πρέπει».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ