Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουχαλάκης: «Να συνεχίσουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο μας» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, με τον Έλληνα μέσο να μιλά για το παιχνίδι απέναντι στην Ένωση, το επερχόμενο ματς με την Ξάνθη, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και την κίνηση του Ολυμπιακού να τιμήσει την Μυρτώ.

Αναλυτικά ο Μπουχαλάκης μίλησε:

Για την Μυρτώ:

«Αυτοί οι άνθρωποι μας δίνουν το παράδειγμα για το πόση θέληση έχουν για την ζωή. Αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα και μένουν τόσο δυνατοί και νομίζω πως είναι παράδειγμα για όλους μας. Σίγουρα όλοι μαζί χωράνε στον αθλητισμό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους δώσαμε την χαρά να βγουν μαζί μας στο γήπεδο, ελπίζω να απόλαυσαν τον αγώνα και ελπίζω και σε περαιτέρω ενέργειες».

Για την εβδομάδα που πέρασε:

«Είχαμε τρία δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νομίζω μας αφήνει μια πικρία το παιχνίδι της Ευρώπης, αλλά κρατάμε τα θετικά. Είναι σημαντικό πως κάναμε δύο νίκες στα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζουμε το ίδιο και ακόμα καλύτερα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες στην έδρα της Ξάνθης, αλλά έχουμε την ομάδα και την ποιότητα, αν είμαστε αυτοί που πρέπει και δείξουμε το σωστό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, να κερδίσουμε και να περάσουμε από την έδρα της Ξάνθης. Όλα εξαρτώνται από εμάς, από αύριο ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και βάζουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Ξάνθης και το πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και από εκεί».

Για τον κόσμο:

«Χαιρόμαστε που είναι γεμάτο το γήπεδο και μπορούμε και προσπαθούμε να τους κάνουμε χαρούμενους και να απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν, τον Ολυμπιακό που τους αρέσει να βλέπουν. Ξέρουμε πως κάποιες στιγμές πως και εμείς δεν καταφέρνουμε να δείξουμε αυτό που θέλουν, αλλά το σημαντικό είναι πως μας στηρίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε και να προσπαθούμε μέχρι το τέλος να δίνουμε το 100% ώστε να παίρνουμε τους 3 βαθμούς».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ