Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μπουχαλάκης: “Να το δούμε σαν ένα καλό μάθημα”

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δήλωσε μετά από το ματς με τον ΠΑΣ:

«Τα συναισθήματα είναι λίγο ιδιαίτερα. Θέλαμε να κλείσουμε καλά αυτό το πρώτο ξεκίνημα. Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά. Δεχτήκαμε ένα γκολ και στη συνέχεια επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Νομίζω ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας και δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι στην τελική πάσα. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να το δούμε ένα μάθημα για τη συνέχεια. Τώρα έχουμε διακοπή και είναι ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να γυρίσουμε καλά μετά τη διακοπή.

Στα πρώτα 5-10 λεπτά δεν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Στο τέλος είχε ανοίξει το παιχνίδι. Βγήκε με κάποιες προϋποθέσεις ο αντίπαλος, αλλά χωρίς να μας δημιουργήσει προβλήματα».

Για το γεγονός πως υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα: «Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Είναι μία ιδιαίτερη χρονιά χωρίς προετοιμασία και δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε με τα νέα παιδιά. Θα βοηθήσει η διακοπή για να βρουν το ρόλο τους τα νέα παιδιά στην ομάδα».

Για τις πολλές λύσεις στο ρόστερ: «Το επίπεδο στην ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστικό και όλοι έχουν τις δυνατότητες να παίζουν βασικοί. Ο Κώστας πρέπει είτε να ξεκινάει βασικός, είτε όχι για να αλλάζει το παιχνίδι. Ξέρουμε ποια είναι η ποιότητα του. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και όλοι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν: «Δεν έχω δει την τελευταία φάση, αλλά όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια έδειχναν κάποιες φωτογραφίες με τη γραμμή που έλεγαν ότι δεν είναι οφσάιντ. Νομίζω ότι ως ομάδα πρέπει να κερδίζουμε και αυτά. Σε κάθε φάση πρέπει να συγκεντρωνόμαστε 150% για να κερδίζουμε και τις αδικίες».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ