Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μπουφόν: “Θα αποφασίσω σε 20-25 μέρες”

Η αποχώρηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν από τη Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι είναι οριστική, με ένα τεράστιο κεφάλαιο να κλείνει για τον πολύπειρο τερματοφύλακα. Πλέον, αυτό που μένει είναι αν τελικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή όχι, κάτι το οποίο θα το αποφασίσει σε 20-25 μέρες όπως δήλωσε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε στην ιστοσελίδα «DAZN»: «Για το μέλλον μου θα αποφασίσω σε 20-25 μέρες. Έχω προσφορές. Θέλω να δω αν θα έχω ενθουσιασμό, κίνητρο και επιθυμία να αγωνιστώ σκληρά ώστε να είμαι ξανά ο Μπουφόν».

Σχετικά με την εμπειρία του στη Γιουβέντους, είπε: «Ήταν πολύ καλή η δεύτερη εμπειρία μου στη Γιουβέντους. Στην τελική, ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου ως άνθρωπος επίσης».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μπουφόν, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό και κυρίως την Ιταλία.

Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί για ακόμη έναν χρόνο και να κλείσει την πλούσια και σπουδαία καριέρα του στα 44.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ