Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρούμα: «Μόνο νίκη με Παναιτωλικό»

Ο Παναιτωλικός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού, με τον Μπρούμα να δίνει το σύνθημα της νίκης, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (19:30).

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που η ομάδα συνεχίζει στα παιχνίδια κερδίζοντας του τρεις βαθμούς. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, νιώθω πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει που τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Να είμαστε όλοι καλά και μέσα από τους αγώνες, να συνεχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα.

Νομίζω πως μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ως ομάδα, γενικότερα, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Και νομίζω πως για αυτό πηγαίνουν καλά τα πράγματα για εμάς.

Ο πανηγυρισμός στο γκολ είναι ένα αστείο, το οποίο κάνουμε. Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαι πολύ χαρούμενος, που μπήκε αυτό το γκολ. Και ο πανηγυρισμός (σ.σ. με τον Φορτούνη) δεν είναι τίποτα παραπάνω, από ένα αστείο.

Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι (σ.σ. με τον Παναιτωλικό). Ναι όντως, είναι ένα ταξίδι ακόμα, το οποίο αποτελεί μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι, για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ