Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρούμα: “Θέλω να βοηθάω την ομάδα”

Ο εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΛ, ο Μπρούμα, έκανε λόγο για το πόσο καλά είναι αυτή την περίοδο, πόσο θέλει να βοηθήσει και σε ποιο… αφιέρωσε το γκολ.

Για το αν το ματς ήταν από την αρχή στα χέρια του Ολυμπιακού: 

Σήμερα θέλω να πω μπράβο στην ομάδα διότι θέλαμε να κερδίσουμε κι αυτό κάναμε. Θέλαμε να παραμείνουμε στην κορυφή του πίνακα κι αυτό πετύχαμε.

Για την ενέργεια που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο ματς:

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θέλει μόνο τη νίκη. Παίζουμε πάντα γι αυτήν. Αυτό κάναμε και σήμερα, αυτό θέλαμε και γι’ αυτό παίξαμε.

Για το αν είναι στην καλύτερη του κατάσταση από τη μέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό:

Σ’ εναν ποδοσφαιριστή μπορούν να συμβούν άσχημα πράγματα. Το κακό είναι οτι έγιναν πολλά άσχημα στον ίδιο, όμως τώρα επέστρεψα και είναι δυνατός για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Για το αν αφιέρωσε το γκολ κάπου:

Έδειξα τον Σεμέδο στο γκολ γιατί είναι ο καλύτερος του φίλος…

Αν υπάρχει κάποιος στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει δεθεί περισσότερο:

Με όλους έχω εξαιρετικές σχέσεις, τους ευχαριστώ γιατί με έχουν υποδεχτεί τόσο ζεστά και με βοηθούν να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα.

Για το παιχνίδι με την Αϊτχόβεν:

Πραγματικά είναι δύο σημαντικά ματς, έχει καλούς παίκτες, θετικό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας στο πρώτο ματς και θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Για την Πορτογαλία και για το αν πιστεύει πως ο Φερνάντο Σάντος που βλέπει τον Ολυμπιακό κάποια στιγμή δει και τον ίδιο. 

Το μόνο που έχω να κάνω είναι να παίζω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, μόνο έτσι θα βρεθώ εκεί, αλλά αυτό δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι μόνο να βοηθήσω τον Ολυμπιακό.

Για τον αν θα σκοράρει και κόντρα στην ΑΕΚ

Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και έδωσα την ασίστ, αλλά για τον αν παίξω και με την ΑΕΚ το ξέρει μόνο ο προπονητής μου. Εγώ θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ