Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να κλείσει την εκκρεμότητα με Ομάρ

Μετά από την συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει και την εκκρεμότητα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν την παραμονή του Νορβηγού και γι αυτό άλλωστε ήρθαν δύο φορές σε επαφή με τους εκπροσώπους του το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας σχετικές προτάσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο το οικονομικό χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν σημαντικό για να μην υπάρξει συμφωνία. Ο Ολυμπιακός πρότεινε ένα συμβόλαιο της τάξεως των 800.000 ευρώ ετησίως, με τον Ομάρ να θέλει 1,2 εκ. ευρώ για να υπογράψει.

Ο Νορβηγός δεν έχει βρει πουθενά μέχρι τώρα το συμβόλαιο που θέλει, δεν έχει κάποια σοβαρή πρόταση από Αγγλία, στην οποία θέλει να αγωνιστεί, ενώ το ενδιαφέρον της Γαλατασαράϊ δεν μπορεί να τον τραβήξει.

Μέσα σε όλα αυτά η πιθανότητα παραμονής του στον Πειραιά μεγαλώνει, με τους ερυθρόλευκους να σχεδιάζουν να κάνουν νέα κίνη για να επέλθει συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα, αν και με την ντιρεκτίβα της FIFA όσοι παίκτες μένουν ελεύθεροι, το συμβόλαιό τους ανανεώνεται αυτόματα μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ