Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να τιμωρηθούν χωρίς καθυστέρηση, οι αυτουργοί της επίθεσης στην ομάδα Κ16»

Πανελλήνια κατακραυγή έχει προκαλέσει η επίθεση 100 οπαδών του ΠΑΟΚ στους παίκτες Κ16 και το προπονητικό τιμ της σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια φιλικού αγώνα με το Πολυδένδρι.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη – αρμόδιο για την Αντιεγκληματική Πολιτική – Ελευθέριο Οικονόμου. και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη,με την οποία ζητά να διαλευκανθεί η υπόθεση και να τιμωρηθούν οι αυτουργοί, ώστε ν’ αποτραπούν αποτρόπαια φαινόμενα γενικευμένης ανομίας στο μέλλον.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Κύριε Υπουργέ,

Η επίθεση που δέχθηκε χθες η ομάδα Κ-16 τη Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη, ο επικίνδυνος τραυματισμός του υπεύθυνου της Σχολής, Γιώργου Χοχλάκη και του 15χρονου γιου του ενώπιον ανήλικων παιδιών, η επίθεση και ο εκφοβισμός εφήβων ποδοσφαιριστών (ξεγυμνώνοντας τα ίδια τα παιδιά σύμφωνα με καταγγελίες) και η κλοπή του αθλητικού υλικού τους, είναι ένα πρωτόγνωρο και αποτρόπαιο συμβάν, το οποίο έχει σοκάρει την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ελλάδας, ενώ απασχολεί ήδη και μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, δυσφημίζοντας την χώρα μας για άλλη μια φορά διεθνώς.

Αποτελεί αυτονόητο χρέος των αρχών της χώρας, να αναζητήσουν ταχύτατα τους υπαίτιους του συμβάντος, ώστε να οδηγηθούν άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ασφαλώς και οφείλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι απλώς να καταδικάσουμε το συμβάν, αλλά να αναζητήσουμε τρόπους για την καταπολέμηση και εξάλειψη των φαινομένων βίας, έχοντας όχι απλά την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους σας που να βάζουν οριστικά τέλος στην γενικευμένη ανομία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ως εκ τούτου σας καλούμε όπως προβείτε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να τιμωρηθούν χωρίς καθυστέρηση οι κάθε είδους αυτουργοί ώστε να αποτραπούν τέτοια αποτρόπαια φαινόμενα στο μέλλον.

Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός ​

Δημήτρης Αγραφιώτης

Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us