Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Νέα μεγάλη δωρεά του Ολυμπιακού σε Ρόδο και Αττικόν

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα αντιμετωπίζει τον Κολοσσό και προχώρησε στην πρώτη δωρεά του. Οι «ερυθρόλευκοι» δώρισαν 10.000 χειρουργικές μάσκες στο Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τάιμ άουτ (το σκορ ήταν 13-13) ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης μαζί με τον Managing Director της BWIN, Ιωάννη Καποδίστρια, παρέδωσαν μια επιταγή στον Προέδρο του Κολοσσού, Θεόδωρο Καρατζά, με την προσφορά 10.000 χειρουργικών γαντιών για το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις δωρεές στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε δωρεά ενός φορητού αναπνευστήρα βαρέως τύπου στο νοσοκομείο Αττικόν.

Με την επιστροφή των ομάδων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης μαζί με τον Managing Director της BWIN, Ιωάννη Καποδίστρια, παρέδωσαν μια επιταγή στους εκπροσώπους του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ για την ενίσχυση του έργου των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”, προσφέροντας ουσιαστικά έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Την επιταγή παρέλαβαν οι κ. Σπυρίδων Αποστολόπουλος, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν” και κ. Εμμανουήλ Πικουλής, Διευθυντής Γ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ