Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νέος ιδιοκτήτης στην Ξάνθη

Τυχαίο χρονικά ασφαλώς και δεν είναι, τα υπόλοιπα φυσικά θα φανούν στην πορεία και στην πράξη. Η ΠΑΕ Ξάνθη ω του θαύματος, κάτι λιγότερο από δύο ώρες πριν από τη σέντρα του πρώτου μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 14η θέση της Σούπερ Λίγκας 1 ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Παπαδημητρίου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Κοινώς ότι αλλάζει χέρια στον γνωστό επιχειρηματία στο εξωτερικό Μπιλ Πάπας.

Όλα αυτά έγιναν λίγο μετά τις 18.00 της Τετάρτης 26 Αυγούστου και ενώ το πρώτο από τα δύο μπαράζ, στα Πηγάδια, που αρχικά είχε αναβληθεί το περασμένο Σάββατο (22/8) επειδή είχε βρεθεί άνθρωπος των Θρακιωτών θετικός στον κορωνοϊό, είναι προγραμματισμένο στις 20.00…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ΠΑΕ ‘‘ΞΑΝΘΗ’’ Α.Ο., ανακοινώνει ότι η Insports IKE που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία κ. Βασίλη Παπαδημητρίου για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αυτών.

Στις 25.8.2020, ο υποψήφιος αγοραστής κατέθεσε ως όφειλε, τον σχετικό φάκελο προς έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ