Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Περήφανος για την σεζόν μας»

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι του “Στάμφορντ Μπριτζ” απέναντι στην Τσέλσι, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την νέα σεζόν για την Γουλβς, ο προπονητής των “Λύκων”, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, δεν κρύβει την υπερηφάνεια του για τους παίκτες του.

«Είμαι ήδη περήφανος για την σεζόν μας. Είμαι πολύ περήφανος γιατί έχουμε ξεπεράσει τους βαθμούς που πετύχαμε την περασμένη σεζόν. Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την αφοσίωση, από την άποψη ότι πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιωθείς, αρκεί να δουλέψεις. Είμαι ήδη υπερήφανος. Το πραγματικό σημάδι επιτυχίας είναι ότι καταφέραμε να βελτιωθούμε και να αναπτυχθούμε με την ίδια ομάδα παικτών. Είναι βασικά η ίδια ομάδα και οι παίκτες έχουν βελτιωθεί ξεχωριστά και ως ομάδα. Αυτό με κάνει πιο ευτυχισμένο από οτιδήποτε άλλο, ότι έχουμε εξελιχθεί και βρήκαμε λύσεις, νέα πράγματα και βελτιωθήκαμε», υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στους Ματ Ντόχερτι, Κόνορ Κόντι αλλά και τον Ντάνιελ Ποντένσε

«Ο Ματ είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που έχουν ήδη μαζί μας τρεις σεζόν και είναι καταπληκτικός, ήταν φανταστικός με τον τρόπο που έκανε τα πράγματα. Ο Κόντι είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι ο αρχηγός μας και δίνει το παράδειγμα κάθε μέρα. Είμαι χαρούμενος για τον Ντανιέλ. Έπρεπε να έχει υπομονή. Έφτασε αργότερα και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να κατανοήσει τη δυναμική της ομάδας, αλλά την ώρα που μπήκε μέσα στην ομάδα μας βοήθησε πραγματικά. Αυτό είναι το κύριο σημείο. Όταν ένας παίκτης είναι έξω και μπαίνει, πρέπει να έχει αντίκτυπο, πρέπει να βελτιωθεί, πρέπει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, και ευτυχώς, ο Ντανιέλ κατάφερε να το κάνει αυτό», είπε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη μας νίκη. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς έχει προχωρήσει η σεζόν. Είμαι ευχαριστημένος με την ανάπτυξη της ομάδας, τη βελτίωση των παικτών. Υπήρξαν πάνω-κάτω, αλλά είναι πάντα έτσι. Νομίζω ότι είχαμε καλές στιγμές, μερικές όχι τόσο καλές στιγμές, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, είμαστε πάντα σε θέση να ανακάμψουμε και να αντιδράσουμε από μια κατάσταση όπου δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση. Αυτή είναι η ανάπτυξη της ομάδας, συνειδητοποιώντας ότι πρέπει πάντα να αντιδρούμε. Αλλά είμαι υπερήφανος για το πώς καταφέραμε να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Ο τρόπος για μένα είναι τα πάντα. Πώς λειτουργείς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που έχεις, ο τρόπος είναι αυτό που είναι σημαντικό. Θα είμαι υπερήφανος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με την Τσέλσι. Υπερήφανος και πραγματικά ευγνώμων για τη δουλειά όλων: παίκτες, ιατρικό προσωπικό, σύλλογος. Μπόρεσαν να ξαναρχίσουν ξανά μετά από μια τρομερή πανδημία».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ