Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Χασάν πρέπει να παραμείνει στον Ολυμπιακό»

Την γνώμη πως ο Αχμέντ Χασάν θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, τόσο για το καλό των “ερυθρόλευκων”, όσο και προς όφελος της Εθνικής Αιγύπτου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χοσάμ Ελ Μπαντρί, ομοσπονδιακός προπονητής των “Φαραώ”.

Αναλυτικά:

Θεωρείτε πως ο Αχμέντ Χασάν πρέπει να μείνει στον Ολυμπιακό;

«Ναι σίγουρα, είναι μια ομάδα με υψηλό επίπεδο και σπουδαία οργάνωση. Γνωρίζoντας την πορεία της καριέρας του Χασάν, θεωρώ πως αποτελεί ευκαιρία για εκείνον ώστε να πετύχει τους προσωπικούς στόχους του. Παρακολούθησα μερικά παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό και είναι μια ομάδα που του ταιριάζει αρκετά».

Πόσο μπορεί να επηρεάσει τον Χασάν η απουσία από τη δράση μετά τον κορωνοϊό;

«Είναι πολύ δύσκολο για όλους τους παίκτες, αλλά σίγουρα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον Χασάν, καθώς έρχεται από έναν τραυματισμό και είχε λίγα παιχνίδια στη διάθεση του για να βρει ρυθμό. Ελπίζω γρήγορα η Ελλάδα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, γιατί αυτό περιμένουν οι ποδοσφαιριστές».

Τι είναι αυτό που εκτιμάτε από το ταλέντο του Χασάν;

«Κοιτάξτε η θέση του επιθετικού είναι μια πικρή ιστορία για την Αίγυπτο. Για χρόνια δεν είχαμε λύσεις στην κορυφή της επίθεσης και αυτό στοίχισε στην εθνική μας ομάδα. Αυτά έχουν αλλάξει πλέον και το επίπεδο μας είναι υψηλό. Για να μιλήσω για τον Χασάν, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς κατά τη γνώμη μου σε διεθνές επίπεδο. Έχω μιλήσει μαζί του και γνωρίζω πως έχει υψηλό κίνητρο για να πετύχει στον Ολυμπιακό. Τον εμπιστεύομαι πολύ σαν παίκτη γιατί έχει διάθεση να δουλέψει σκληρά».

H παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι προς όφελος του;

«Είναι εξαιρετικό για εκείνον, όσο και αν πρέπει να δείξει μεγάλη υπομονή. Όταν προπονείσαι με έναν τόσο ικανό και φορμαρισμένο επιθετικό, ο καθημερινός ανταγωνισμός είναι υψηλός και αυτό σημαίνει οτι γίνεσαι καλύτερος. Ο Χασάν θέλει να αποδείξει πράγματα, δεν πρέπει να σκέφτεται τους άλλους, αλλά τον εαυτό του γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής κλάσης».

Ο Χασάν είναι πάντα στα πλάνα σας για την εθνική ομάδα;

«Ο Χασάν είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιδιά και βρίσκεται πάντα στα πλάνα μου για την εθνική ομάδα. Τον είχα καλέσει στα τελευταία παιχνίδια, αλλά μας πρόλαβε ο κορωνοϊός, οπότε περιμένουμε τις εξελίξεις και η πόρτα της εθνικής για τους παίκτες που έχουν κίνητρο και δουλεύουν σωστά, όπως ο Χασάν, είναι πάντα ανοικτή».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ