Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ο φετινός “μαραθώνιος” θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα

Μπορεί όλοι μας να πικραθήκαμε από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, γιατί με βάση την δυναμικότητα και την φόρμα των ομάδων, είχαμε πιστέψει σε μία εύκολη νίκη με μεγάλο σκορ, όμως στο κάτω κάτω της γραφής, δεν χάθηκε και τίποτα από αυτό το ντέρμπι.

Οι δύο βαθμοί μπορούν να “αντικατασταθούν” στην πορεία του πρωταθλήματος. Αλλωστε μην ξεχνάμε το βασικό. Η διάρκεια είναι αυτή που θα κρίνει τον πρωταθλητή και όχι τα ξεσπάσματα. Ο φετινός “μαραθώνιος” του πρωταθλήματος θα είναι ξεχωριστός, αφού μαζί με τα πλέϊ οφ θα φτάσουμε για πρώτη φορά στους 36 αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Μέσα στους 36 αυτούς αγώνες θα δούμε πολλά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Οποιος έχει το πιο πλήρες ρόστερ και επωφεληθεί του… πάγκου, θα είναι και αυτός που θα πάρει τον τίτλο.

Και σε αυτό το σημείο ο Ολυμπιακός υπερέχει. Μην ξεχνάμε ότι φτάσαμε τέλη Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν έχουμε δει στο χορτάρι δύο μεταγραφές για τις οποίες έχουμε ακούσει πολλά, του Λοβέρα και του Γκασπάρ. Και αν τα πρώτα δείγματα του Μπενζιά ήταν θετικά, καταλαβαίνουμε τι θα ακολουθήσει.

Και μην ξεχνάμε και τους Λάζαρο-Φορτούνη, οι οποίοι όταν επιστρέψουν θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο κομμάτι της ανάπτυξης, με την επιστροφή του Λάζαρου να πλησιάζει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us