Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καρβάλιο έχει όλο το “πακέτο”

Η περίπτωση του Ζοάο Καρβάλιο δεν προέκυψε τώρα για τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον 22χρονο, πλέον, μεσοεπιθετικό χρονολογείται τα δύο τελευταία έτη, με τους ερυθρόλευκους να έχουν κάνει ανάλογες κινήσεις για να τον αποκτήσουν από Μπενφίκα και Νότιγχαμ, χωρίς να τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Ενώ την περσινή περίοδο ο Καρβάλιο ήταν αναντικατάστατος από τη Νότιγχαμ, φέτος δεν ισχύει το ίδιο. Ισως να τον άφησε πίσω και ο τραυματισμός του, αφού έχασε μεγάλο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας και μπήκε στους αγώνες στο τέλος Αυγούστου.

Την περίοδο 2018-2019 έπαιξε σε 38 ματς πρωταθλήματος (με 4 γκολ) από τα οποία στα 28 ήταν βασικός, ενώ την περίοδο 2019-2020 έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια (με 2 γκολ), από τα οποία μόλις στα 7 ήταν στην αρχική ενδεκάδα.

Το καλοκαίρι, στο ενδεχόμενο να παραχωρήθει στον Ολυμπιακό υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο της Φόρεστ, όμως κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει και τώρα, εάν τελικά ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Ο Ζοάο Καρβάλιο έχει όλο το “πακέτο”. Αγωνίζεται κατά βάση πίσω από τον επιθετικό, σε ρόλο οργανωτή, αλλά μπορεί να παίξει και σαν 8άρι.

Εχει την εκρηκτικότητα στο παιχνίδι του, την κάθετη μπαλιά, ενώ μπορεί να ημερήσει το ματς και να κρατήσει μπάλα, όποτε χρειάζεται. Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως αγαπήθηκε από τον κόσμο της Νότιγχαμ.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ