Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

«Ο κόσμος είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Ολυμπιακού»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού υποδέχτηκε, το βράδυ της Τρίτης (8/7) στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Καραϊσκάκη τις πρωταθλήτριες ομάδες Ανδρών και Γυναικών, με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου και τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, να λένε μόνο τα καλύτερα.

Αναλυτικά:           

Αλέξανδρος Γούνας: «Για εμάς είναι ξεχωριστό. Ο κόσμος πάντα μας δίνει δύναμη και ώθηση. Δεν καταφέραμε να τους έχουμε μαζί μας στο κολυμβητήριο, αλλά αυτή η υποδοχή που μας επεφύλαξαν ήταν πραγματικά καταπληκτική. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε και στο μέλλον να καταφέρουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και να ζήσουμε ανάλογες στιγμές».

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Για άλλη μια φορά ο κόσμος μας ήταν υπέροχος. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Ολυμπιακού και τους ευχαριστούμε όλους. Από κει και πέρα πήραμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Κάθε κούπα την πανηγυρίζουμε σα να είναι η πρώτη και σαν να είναι η τελευταία, ειδικά φέτος με όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Είμαστε ευτυχισμένοι και θέλουμε και του χρόνου να κατακτήσουμε και τις δυο κούπες».

Μανώλης Ζερδεβάς: «Είναι τρομερό συναίσθημα να γιορτάζεις με αυτό τον τρόπο ένα πρωτάθλημα. Ειδικά μετά από τόσες δύσκολες συνθήκες. Ο κόσμος έδειξε ότι είναι δίπλα μας παρά τις δυσκολίες που περάσαμε. Το πρωτάθλημα φυσικά δεν χάνει την αξία του από την περίεργη εξέλιξη της σεζόν και συνεχίζουμε δυνατά»

Δημήτρης Σκουμπάκης: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία η σημερινή. Δεν το είχα ξαναζήσει και το χαρήκαμε όλοι πολύ και ας είχαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Όλο αυτό ήταν πολύ όμορφο το ευχαριστηθήκαμε και ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποδοχή».

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί είχαμε μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία και τους 2 μήνες αποχή από την αγωνιστική δράση, πράγμα που είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαστε άθλημα του νερού. Από κει και πέρα ήμασταν έτοιμες, προετοιμασμένες και το θέλαμε πάρα πολύ. Η υποδοχή σήμερα ήταν πάρα πολύ ωραία. Εγώ πρώτη φορά το έχω ζήσει και ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Σήμερα πήραμε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είναι ένα νούμερο σημαντικό για τον Ολυμπιακό και ήρθαμε και το γιορτάσαμε εδώ στο Καραϊσκάκη μαζί με τον κόσμο και μάλιστα στις 7/7! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, ήταν μοναδικό το συναίσθημα το οποίο ζήσαμε για πρώτη φορά εμείς. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει και τώρα έχουμε το μυαλό μας στο κύπελλο που είναι σε δυο εβδομάδες».

Βάσω Πλευρίτου: «Ήταν πάρα πολύ ωραίο που ήρθαμε εδώ και γιορτάσαμε με τον κόσμο, γιατί η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε αφού δεν ήταν στην κερκίδα όπως έχουμε συνηθίσει κάθε χρόνο. Όσον αφορά το παιχνίδι δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες αλλά καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το οποίο αξίζαμε. Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά κάνοντας το νταμπλ».

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενοι, που είδα τον κόσμο πόσο χάρηκε και μακάρι να ήταν στα παιχνίδια μαζί μας. Ωστόσο τον είχαμε στην καρδιά μας και στο μυαλό μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το αξίζαμε, ήμασταν αήττητες όλη τη σεζόν, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και τα καταφέραμε».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ