Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες σε παίκτες ενόψει playoffs

Το πρωτάθλημα της Super League μετρά αντίστροφα για την επανεκκίνηση του το διήμερο 6-7 Ιουνίου, με τον Ολυμπιακό να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τον τίτλο, όντας στο +15 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Αυτή η τεράστια διαφορά δίνει την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει στα playoffs ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους μέχρι σήμερα.

Παίκτες όπως ο Μπρούνο και ο Καφού, θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν στον Πορτογάλο προπονητή, πως αξίζουν μίας θέσης στο ρόστερ των “ερυθρόλευκων” ενόψει της νέας σεζόν. Ακόμα και ο Εμρέ Μορ, ο οποίος θεωρείται… τελειωμένος, θα έχει την δική του τελευταία ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να καλύψει το κενό του Ποντένσε στις πτέρυγες. Τις δυνατότητες τις έχει, πλέον έχει και την ευκαιρία να βγάλει τις αρετές του στο γήπεδο.

Ακόμα και ο Κώστας Φορτούνης, η θέση του οποίου, φυσικά, είναι… αδιαπραγμάτευτη στο ρόστερ της ομάδας, θα μπορέσει να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να εμφανιστεί 100% έτοιμος την νέα (και ακόμα πιο απαιτητική) σεζόν που έρχεται.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ