Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρτίνς σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης (vid)

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τις Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ για την ευρωπαϊκή διάκριση, με τον Πέδρο Μαρτίνς, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των “ερυθρόλευκων”, να μιλά για τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Αναλυτικά:

Ήταν θεωρητική η χθεσινή μου απάντηση. Θεωρητικά πιστεύω πως εκτός από τη Σίτι – που είναι η ομάδα με την πιο μεγάλη ποιότητα και ένα… σκαλί πιο πάνω – οι υπόλοιπες τρεις ομάδες με τα δικά τους χαρακτηριστικά έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την 2η θέση. Η ομάδα που θα ανταποκριθεί πιο καλά στους μεταξύ τους αγώνες θα πάρει και την θέση που τόσο επιθυμούμε όλοι για την πρόκριση. Είμαστε σίγουροι πως ο Ολυμπιακος θα κάνει καλά παιχνίδια και θα δείξει την ποιότητά του. Επίσης έχουμε την εμπειρία που χρειάζεται. Η Πόρτο είναι επίσης πολύ έμπειρη που βρέθηκε πριν από 2 χρόνια στις 4 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Από τώρα μέχρι και τον Δεκέμβρη θα πρέπει να δούμε πως θα είναι οι ομάδες. Εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα τα καταφέρουμε. Πως θα είμαστε μία από τις ομάδες που θα τα καταφέρουν.

Θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Να αλλάξουμε τη μεθοδολογία μας και να προετοιμάσουμε 2 ομάδες. Μία για κάθε εβδομάδα. Πρέπει να έχουμε όλοι πιο πλούσιο ρόστερ και πιο καλή προετοιμασία γιατί θα έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις. Να είμαστε γρήγοροι στις αποφάσεις μας και να προβλέπουμε πιο αποτελεσματικά το τι θα χρειαστεί να κάνουμε.

Σίγουρα είναι πλεονέκτημα ότι έχουμε έμπειρους παίκτες. Επίσης ξέρουμε πολύ καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε καλά τον Κονσεϊσάο και τον Βίλας Μπόας, που είναι δύο πολύ καλοί προπονητές. Εξαρτάται όμως το πόσο καλά θα αναλύσουμε τους αντιπάλους μας και τις αποφάσεις που θα πάρουμε.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ