Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ο Μασούρας αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά και αξίζει την στήριξη της ομάδας

Ανέκαθεν λέγαμε ότι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι λαχείο και συνήθως για να προσαρμοστούν οι παίκτες στα νέα τους δεδομένα, μέσα σε λίγες μέρες, δεν το καταφέρνουν με αποτέλεσμα γρήγορα να βρεθούν από την πόρτα της εισόδου στην πόρτα της εξόδου.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει με τον Γιώργο Μασούρα. Το αντίθετο μάλιστα. Ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού ήρθε με φόρα από τον Πανιώνιο, όπου σε 14 ματς πρωταθλήματος είχε πετύχει 6 γκολ και τώρα με τους ερυθρόλευκους σε 5 ματς έφτασε τα 3 τέρματα.

Δεν είναι όμως μόνο το γκολ το θέμα. Αλλωστε ο Ολυμπιακός σε όλη τη σεζόν έβρισκε τρόπους να αναπτυχθεί από τα πλάγια και οι ακραίοι του έβγαζαν γκολ, σε αντίθεση με τους φορ. Το θέμα είναι ότι ο Μασούρας μπήκε πολύ γρήγορα στη λογική της ομάδας και της έδωσε στοιχεία που της έλειπαν, την ταχύτητα, την γρήγορη αντίδραση και το τελείωμα. Να θυμίσουμε ότι στην θέση του έπαιζαν ο Φετφατζίδης, ο οποίος έφυγε από τον Ολυμπιακό έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ, ο Λάζαρος, ο οποίος τραυματίστηκε αλλά σε 17 ματς είχε πετύχει 4 τέρματα, ενώ στην ίδια θέση παίζει και ο Ντιας, ο οποίος είναι δανεικός.

Με τον Μασούρα, τον Ποντένσε και τον Λάζαρο, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί πλέον άλλη μία λύση για τη νέα σεζόν για να στελεχώσει τα επιθετικά του άκρα.

Και γιατί όχι να μην στηριχθεί στον Μασούρα, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δικαιωματικά έχει βάλει τον εαυτό του στο κάδρο της επόμενης σεζόν;

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ