Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ο νέος Ολυμπιακός αποκαλύπτεται (vid)

Ο Γιώργος Πρίνζεζης, ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησαν στην κάμερα της bwin από το Μέτσοβο για τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού, τα «θέλω» του Γιώργου Μπατζώκα και τις ιδιαιτερότητες ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο κορωνοϊός άλλαξε την καθημερινότητα όλης της της κοινωνίας και φυσικά των αθλητών. Έπειτα από σχεδόν 8 μήνες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα, οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Μέτσοβο για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν. Μιας σεζόν, η οποία ξεκινά με αισιοδοξία και πίστη ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν καλύτεροι.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκαναν ένα διάλειμμα από την προετοιμασία τους, για να μιλήσουν στην κάμερα της bwin, του Μεγάλου Χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς. Αναφέρθηκαν στις διαφορές της φετινής προετοιμασίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, στην ομάδα που χτίζεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς και στα σημεία που εστιάζει ο Έλληνας κόουτς προκειμένου να παρουσιάσει στα παρκέ ένα σύνολο ανταγωνιστικό, το οποίο να εκφράζει τη φιλοσοφία του.

Παράλληλα, μίλησαν για την καθημερινότητά τους σ’ αυτή την ιδιαίτερη περίοδο προετοιμασίας, αλλά και για τη νέα EuroLeague και τους στόχους της ομάδας στη διοργάνωση!

Δείτε στο video τα όσα δήλωσαν στην κάμερα της bwin:

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC