Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στο «Project Future» της Τράπεζας Πειραιώς (pics)

Στο «Project Future», το πρόγραμμα το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και δίνει σε νέους πτυχιούχους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε τομείς αιχμής και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια, έδωσε το πρωί της Τετάρτης (17/4), ο Ντέιβιντ Μπλτ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιλέχθηκε από τους διοργανωτές ως ο ιδανικός για να εμπνεύσει και να δώσει κίνητρο στους 165 συμμετέχοντες, μέσα από τον λόγο του και την επαγγελματική του πορεία.

Ο Μπλατ μίλησε στους παρευρισκόμενους για το προσωπικό του success story, για τις διαφορετικές οπτικές γωνίες της ζωής, ενώ στην συνέχεια επικεντρώθηκε στις εμπειρίες και τις καταστάσεις που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στον δρόμο του, μέχρι να φτάσει στην καταξίωση.

«Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μένα να γνωρίσω από κοντά τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ και στην συνέχεια πρόσθεσε:  «Ήταν ιδιαίτερη τιμή που προσκλήθηκα να συμμετάσχω σε αυτό το εξαιρετικό project της Τράπεζας και ελπίζω οι εμπειρίες που μοιράστηκα με τους συμμετέχοντες να φανούν χρήσιμες στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο, τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στην καθημερινότητα τους. Τόσο εγώ όσο και ο Ολυμπιακός ως οργανισμός, θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες που βάζουν τις βάσεις και δημιουργούν εξαιρετικές προσδοκίες για τους νέους ανθρώπους και για ένα καλύτερο αύριο!».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, με επικεφαλής τον CEO κο Χρήστο Μεγάλου.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us