Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Άλλοι γράφουν ιστορία και άλλοι γράφουν… stories

Το σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ είχε προαναγγελθεί ως ορόσημο για την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καθώς θα έπεφταν στο τραπέζι οι προτάσεις για την σωτηρία, όχι μόνο του πρωταθλήματος, αλλά συνολικά του σπορ στην Ελλάδα. Και τι είδαμε; Μία ομάδα να παρουσιάζει μία πρόταση… γενικού περιεχομένου, μία άλλη να επικεντρώνεται στην διαιτησία και μόνο, μία ομάδα να ανεβάζει… stories και τον Ολυμπιακό να προχωρά σε μία ιστορική ενέργεια.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν μία πρόταση που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα. Μία πρόταση πλήρης για την επόμενη ημέρα στο αγωνιστικό κομμάτι της Λίγκας, μία πρόταση που θα φέρει πολλαπλά έσοδα από το κομμάτι του marketing, μία πρόταση με λύσεις τόσο στο πολύπαθο θέμα της διαιτησίας, όσο και στο θέμα της βίας.

Ο… αιώνιος αντίπαλος, βέβαια, για ακόμα μία φορά δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ να πει, παρά μόνο να… βιντεοσκοπεί τα όσα συνέβαιναν στην αίθουσα και να τα ανεβάζει στα social media.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να μην ασχοληθεί καν και να περιμένει την απάντηση της Αδριατικής Λίγκας,  παρουσίασε μια ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗ πρόταση, η οποία θα ωφελούσε ΣΥΝΟΛΙΚΑ το ελληνικό μπάσκετ.

Τέτοιες προτάσεις, όμως, θέλουν και τα αντίστοιχα… πρόθυμα αυτιά για να τις ακούσουν. Και τα αυτιά στα οποία απευθύνθηκαν, δυστυχώς, είναι… βουλωμένα, όχι απλά με κερί, αλλά με τσιμέντο!

Κρίμα…

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC