Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός βάζει… φωτιά στην εξυγίανση

Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό μετά την «σφαγή» στον Βόλο.

Με άμεσες πράξεις. Μετά τα όργια Φωτιά και Ευαγγέλου, των γνήσιων τέκνων της… εξυγίανσης που σταμάτησαν με το έτσι θέλω τον Ολυμπιακό στον Βόλο, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα, και το πρωτάθλημα ολόκληρο. Ο διαιτητής Φωτιάς και ο υπεύθυνος VAR του αγώνα Ευαγγέλου προκάλεσαν την κοινή γνώμη με τις αποφάσεις τους στις κρίσιμες φάσεις, και αγνόησαν την ποδοσφαιρική λογική, ακυρώνοντας το κανονικό γκολ του Σουντανί και κλείνοντας τα μάτια στα δύο πέναλτυ στο φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός με επιστολή του στην ΚΕΔ ζητά μέσα σε 24 ώρες την δημοσιοποίηση των συνομιλιών Φωτιά-Ευαγγέλου. Αν δεν συμβεί αυτό θα κινηθεί νομικά κατά της ΚΕΔ.

Με δημοσίευση του στα σόσιαλ μίντια, ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς αναφέρεται με νόημα στο VAR και στο πως λειτούργησε στον Βόλο ενώ ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης στέλνει στην δικαιοσύνη τους διαιτητές του αγώνα. Την ίδια ώρα οι διαιτητές προχωρούν σε αποχή από το πρωτάθλημα, με αρχή την 17η αγωνιστική, πρώτη του 2020.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us