Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο ΟΠΑΠ χορηγός του γηπέδου της ΑΕΚ!

Μετά από μεγάλη προσπάθεια για να βρουν χορηγό στην ΑΕΚ, κατέληξαν (ω, τι έκπληξη) στον ΟΠΑΠ!

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

“ΟΠΑΠ Arena”, αυτή θα είναι η εμπορική ονομασία της Αγια Σοφιάς. Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η συμφωνία έκλεισε οριστικά και το νέο σπίτι της ΑΕΚ θα έχει το εμπορικό όνομα του ΟΠΑΠ.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπικές επαφές για το πολύ σημαντικό, από οικονομικής πλευράς, θέμα. Αρκετές μεγάλες εταιρίες είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και γίνονταν συζητήσεις.

Ο ΟΠΑΠ όμως κατέθεσε την πιο συμφέρουσα προσφορά και αυτό ήταν που οδήγησε στην τελική συμφωνία η οποία δεν συνδέεται με τη μετοχική σχέση που έχει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ με τον Οργανισμό.

Η συμφωνία είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα αποφέρει στην Ένωση από δύο εκατομμύρια ευρώ το έτος. Είναι το ποσό που είχε θέσει ως αρχικό στόχο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήθελε να πετύχει ένα deal στα δύο εκατομμύρια και τελικά τα κατάφερε με τον σύλλογο να παίρνει συνολικά 10εκατ. ευρώ.

Η παρουσίαση της συμφωνίας θα γίνει στις 22 Ιουλίου (19:30) το απόγευμα σε λαμπερή εκδήλωση στο Ίδρυμα Νιάρχος. Μάλιστα έχουν ήδη σταλεί προσκλήσεις.

Με τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ η ΑΕΚ κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το θέμα της εμπορικής ονομασίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βάλει ένα σημαντικότατο ποσό στα ταμεία της.

Από την άλλη ο Οργανισμός έδειξε και πάλι πως θέλει να συνεχίσει και να ενισχύσει τη συνεργασία του με το κλαμπ από την οποία και οι δύο πλευρές βγαίνουν κερδισμένες. Γενικότερα η πολιτική του ΟΠΑΠ είναι να ενισχύει αναπτυξιακά έργα στην Ελλάδα αλλά αποκτώντας το εμπορικό όνομα της Αγια Σοφιάς κάνει μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ