Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο ΟΠΑΠ χορηγός του γηπέδου της ΑΕΚ!

Μετά από μεγάλη προσπάθεια για να βρουν χορηγό στην ΑΕΚ, κατέληξαν (ω, τι έκπληξη) στον ΟΠΑΠ!

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

“ΟΠΑΠ Arena”, αυτή θα είναι η εμπορική ονομασία της Αγια Σοφιάς. Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η συμφωνία έκλεισε οριστικά και το νέο σπίτι της ΑΕΚ θα έχει το εμπορικό όνομα του ΟΠΑΠ.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπικές επαφές για το πολύ σημαντικό, από οικονομικής πλευράς, θέμα. Αρκετές μεγάλες εταιρίες είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και γίνονταν συζητήσεις.

Ο ΟΠΑΠ όμως κατέθεσε την πιο συμφέρουσα προσφορά και αυτό ήταν που οδήγησε στην τελική συμφωνία η οποία δεν συνδέεται με τη μετοχική σχέση που έχει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ με τον Οργανισμό.

Η συμφωνία είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα αποφέρει στην Ένωση από δύο εκατομμύρια ευρώ το έτος. Είναι το ποσό που είχε θέσει ως αρχικό στόχο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήθελε να πετύχει ένα deal στα δύο εκατομμύρια και τελικά τα κατάφερε με τον σύλλογο να παίρνει συνολικά 10εκατ. ευρώ.

Η παρουσίαση της συμφωνίας θα γίνει στις 22 Ιουλίου (19:30) το απόγευμα σε λαμπερή εκδήλωση στο Ίδρυμα Νιάρχος. Μάλιστα έχουν ήδη σταλεί προσκλήσεις.

Με τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ η ΑΕΚ κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το θέμα της εμπορικής ονομασίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βάλει ένα σημαντικότατο ποσό στα ταμεία της.

Από την άλλη ο Οργανισμός έδειξε και πάλι πως θέλει να συνεχίσει και να ενισχύσει τη συνεργασία του με το κλαμπ από την οποία και οι δύο πλευρές βγαίνουν κερδισμένες. Γενικότερα η πολιτική του ΟΠΑΠ είναι να ενισχύει αναπτυξιακά έργα στην Ελλάδα αλλά αποκτώντας το εμπορικό όνομα της Αγια Σοφιάς κάνει μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us