Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο ΠΑΟΚ το… έκλεισε το μαγαζί πριν τους τελικούς

Αποδεκατισμένος θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο Final 4 του πρωταθλήματος της Volleyleague, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες των τριών από τους τέσσερις ξένους παίκτες της, ενώ πολύ πιθανό είναι να αγωνιστεί μόνο με Έλληνες.

Βέβαια, οι ιθύνοντες του Δικέφαλου προσπαθούν να το περάσουν ως μία πράξη αντίστασης (!) και υποβάθμισης της συνέχειας του πρωταθλήματος (ο ΠΑΟΚ ήθελε η σεζόν να διακοπεί χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή), όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Συγκεκριμένα, ο Μπιέλιτσα είναι σε… προχωρημένη ηλικία (37 ετών) και δεν προλαβαίνει να προετοιμαστεί για να βρεθεί σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Ο Βραζιλιάνος Αμπράο δεν μπορεί να φύγει από την πατρίδα του λόγω κορωνοϊού, ενώ ο Καναδός Μπιέλιτσα, αν έρθει στην Ελλάδα, θα πρέπει να μείνει 14 ημέρες σε καραντίνα.

Έτσι, ο μόνος διαθέσιμος μπορεί να είναι ο Ντε Ντρις, όμως τόσο ο Βέλγος εμφανίζεται διστακτικός να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό, όσο και η διοίκηση του ΠΑΟΚ σκέφτεται πως μπορεί να πιάσει με ένα σμπάρο δύο τριγώνια. Και να γλιτώσει λεφτά και παράλληλα να κάνει το… κομμάτι της, λέγοντας πως από την στιγμή που δεν συμφώνησε στην συνέχεια του πρωταθλήματος, τότε το μετατρέπει σε παρωδία, με τον ΠΑΟΚ να κατεβαίνει χωρίς τους ξένους αθλητές του.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ