Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο πλευρό του μικρού Γκονκάλο

Ο Γκονκάλο είναι εννιά ετών και υποστηρίζει την Φεϊρένσε. Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκε ότι πάσχει από μιτοχονδριακή κυτταροπάθεια. Πρόκειται για μία μεταβολική ασθένεια που σχετίζεται με την ανάπτυξη της ενέργειας. Η παθολογία δεν έχει θεραπεία και απαιτεί τακτικές και ακριβές θεραπείες, εκτός από τα καθημερινά συμπληρώματα βιταμινών.

Η Φεϊρένσε ενημερώθηκε αμέσως και έσπευσε να βοηθήσει τον μικρό φίλαθλο της. Ουσιαστικά παρέπεμψε άπαντες να μαζέψουν πλαστικά καπάκια και φελλούς και να τα παραδώσουν στην ίδια (συγκεκριμένα στο τμήμα μάρκετινγκ του σταδίου «Marcolino Castro», καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.), ώστε τα συγκεκριμένα υλικά να χρησιμοποιηθούν για νομισματική υποστήριξη προς τον Γκονκάλο.

Εκτός από τη βοήθεια στο περιβάλλον, υπάρχει ένα αγόρι που χρειάζεται επίσης αυτή τη «μικρή» χειρονομία, ήταν το μήνυμα της ομάδας. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί πάνω από μισός τόνος από καπάκια και φελλούς.

Στο μονοπάτι που χάραξε η πορτογαλική ομάδα, κινήθηκε και ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στέλνοντας το δικό του προσωπικό μήνυμα υποστήριξης και ευαισθητοποίησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς κατάγεται από την περιοχή της Σάντα Μαρία ντε Φέιρα και μάλιστα αγωνίστηκε στην αρχή της καριέρας του στην Φεϊρένσε από το 1988 μέχρι το 1994.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ