Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Πιτίνο… ξεγύμνωσε τον Γιαννακόπουλο

Είναι γνωστή η αντικειμενικότητα του…. επώνυμου οπαδού του Παναθηναϊκού, ειδικά σε θέματα διαιτησίας.

Ως γνωστόν, αν οι… άρχοντες με τα γκρι δεν παίζουν την ομάδα του 100-0, τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί πως υπάρχει συνωμοσία εναντίον του, πως τα κέντρα εξουσίας παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την Πανάθα μακριά από την κορυφή της Ευρώπης (γιατί, στην Ελλάδα δεν έχει τέτοια θέματα να τον απασχολούν) και μαζί με τα… εξαπτέρυγα του, αρχίζει την πολεμική κατά της Ευρωλίγκας, με τα γνωστά περί…. Euroleague Mafia και λοιπές γραφικότητες.

Και κάπου εδώ κάνει την εμφάνιση του ο Ρικ Πιτίνο. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, με τα όσα καλά και κακά και αν έχει, δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος που χαίρει του σεβασμού όλου του μπασκετικού πλανήτη και τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Τι έχει, λοιπόν, να πει ο Πιτίνο για την ευρωπαϊκή διαιτησία (και συνολικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ), αυτές τις σχεδόν δυο περιόδους που έζησε από κοντά την Ευρωλίγκα;

«Είναι τρομερό επίπεδο μπάσκετ. Οι προπονητές είναι απίθανοι, η διαιτησία είναι εξαιρετική. Η στρατηγική θυμίζει το κολέγιο, όχι το ΝΒΑ. Πρέπει να δημιουργήσεις περισσότερη κίνηση των παικτών, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, για να μπεις στο ζωγραφιστό».

Ούτε Euroleague Mafia, ούτε πόλεμος κατά του Παναθηναϊκού, ούτε τίποτα. Η διαιτησία είναι εξαιρετική, είναι τα ακριβή λόγια του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, οπότε… πάει και αυτό το αφήγημα… Μας τελείωσε!

Περιμένουμε την αντίδραση του… επώνυμου φιλάθλου (μέσω Instagram βέβαια). Όλο και κάτι θα έχει να καταλογίσει στον Αμερικανό. Παλιά του τέχνη κόσκινο…

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ