
Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει… οριστικά και αμετάκλητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του 45ου στην τεράστια ιστορία του και μαζί του γιορτάζει και ένας από τους πλέον φανατικούς οπαδούς του.
Ο λόγος για τον… Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο εξτρέμ της Γουλβς να μην χάνει την ευκαιρία να πανηγυρίζει σε κάθε ευκαιρία τις επιτυχίες της πρώην ομάδας του.
Και πως θα μπορούσε διαφορετικά, καθώς ο Ποντένσε συνέβαλλε και αυτός στην επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή, καθώς μέχρι την στιγμή της μεταγραφής του στην Γουλβς, έγραψε 15 συμμετοχές με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.
Έτσι, ο Ποντένσε, αμέσως μετά το φινάλε του νικηφόρου αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον αριθμό 45 (οι τίτλοι του Ολυμπιακού), μαζί με μία κούπα και ένα χρυσό μετάλλιο!


Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Νοικοκύρης για την χαλάρωση του Ολυμπιακού και την ήττα από τον ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Νοικοκύρης σχολίασε στον Over fm 104,9 την ήττα του Ολυμπιακού με 2-0...
-
Γκαρσία: “Κάναμε πολλές προσαρμογές”
Ο Πάμπλο Γκαρσία είπε μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του...
-
Δελλής για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ
Ο Διονύσης Δελλής σχολίασε στον Over fm 104,9 την ήττα του Ολυμπιακού με 2-0...
-
Αναστόπουλος: “Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει”
Μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα έχει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ...