Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο Σαραντίτης στον πάγκο του Θρύλου

Ο Σπύρος Σαραντίτης είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους οι “ερυθρόλευκοι”.

Στο πλευρό του νέου προπονητή της ομάδας θα βρίσκεται ο Γιώργος Σομπώνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει ότι ο Σπύρος Σαραντίτης αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα στο τεχνικό επιτελείο με καθήκοντα β’ προπονητή, εντάσσεται ο Γιώργος Σομπόνης.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Σπύρος Σαραντίτης ανέφερε τα εξής:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο τον κ. Κουντούρη για την τιμή που μου κάνουν. Γιατί είναι μεγάλη τιμή να είσαι πρώτος προπονητής σε αυτή την ομάδα. Χωρίς πολλά λόγια, θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από αυτή τη δουλειά η ομάδα έχει πετύχει τόσο σπουδαία πράγματα. Γενικά είναι μια περίεργη περίοδος με όλα αυτά που συμβαίνουν. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς όλοι σε όλες τις ομάδες. Είναι θετικό ότι θα είναι όλες οι μεγάλες ομάδες στην κατηγορία μαζί με τους συλλόγους που έχουν δείξει έργο τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ