Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ο Σπανούλης μιλά για τις αλλαγές στην ζωή του από τότε που έγινε πατέρας» (vid)

Στις 20 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του παιδιού και η Euroleague, ημερομηνία η οποία καθιερώθηκε το 1954 από τα Ηνωμένα Έθνη.

H Euroleague τιμά και αυτή με την σειρά της την Παγκόσμια Ημέρα του παιδιού, ζητώντας από παίκτες που αγωνίζονται στην διοργάνωση, να μιλήσουν για την δική τους παιδική ηλικία, αλλά και το πώς νιώθουν τώρα όσοι είναι γονείς.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν και ο Βασίλης Σπανούλης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μιλά για το πώς άλλαξε η ζωή του από την ημέρα που έγινε πατέρας.

Για τις αρχές που πρέπει να μεταφέρουν όλοι στα παιδιά τους: «Η πίστη, η αγάπη, ο σεβασμός και η πειθαρχία, να είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία».

Για το τι άλλαξε στη ζωή του μετά τη γέννηση των παιδιών του: «Άλλαξε πολύ, έγινα πιο ευαίσθητος, προστατευτικός και λίγο περισσότερο να φοβάμαι τα αεροπλάνα γιατί σκεφτόμουν πάντα την οικογένειά μου. Το μυαλό μου είναι πάντα σε αυτή, αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου σε αυτή και το απολαμβάνω».

Για το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να έχουν μια ευχάριστη και ήρεμη παιδική ζωή: «Είναι σημαντικό, θέλω τα παιδιά μου να απολαμβάνουν τον χρόνο τους και να παίζουν, να κάνουν πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα, να έχουν φίλους και να συμπεριφέρονται με όμορφο τρόπο. Να μην είναι προσκολλημένα στα video games και τέτοιου είδους πράγματα, αλλά να είναι δημιουργικά. Αυτό θα τα βοηθήσει όταν μεγαλώσουν»

Για τη σχέση του με τα παιδιά του: «Θέλω να είμαι κοντά τους, να περνάω τον χρόνο μου μαζί τους, να παίζουμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, να πηγαίνουμε βόλτα, για ένα παγωτό, για ένα χυμό. Με κάνει να νιώθω μικρός κι εγώ, θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. Την ίδια ώρα όμως, πρέπει να είμαι κι ο πατέρας τους».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us