Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο… θρασύς Μάκης Αγγελόπουλος και το… μπουγιουρντί από την FIBA

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τα άκρα, απέναντι στην μαφία του ελληνικού μπάσκετ, μην υπολογίζοντας το κόστος και όμως υπάρχουν μερικοί οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν την χολή σου, κερδίζοντας τα γνωστά… 15 λεπτά δημοσιότητας.

Ένας από αυτούς ήταν και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ο Μάκης Αγγελόπουλος, που, όλο θράσος, κάλεσε τον Ολυμπιακό να αποχωρήσει και έκανε υποδείξεις στους “ερυθρόλευκους”.

Και μερικές ημέρες αργότερα, ήρθε το… μπουγιουρντί από την FIBA. Βλέπετε, ο λαλίστατος κος Μάκης Αγγελόπουλος, το στόμα του το έχει ορθάνοιχτο για να λέει τα… δικά του, όμως δεν ισχύει το ίδιο με την… τσέπη του. Τα χρωστούμενα σε πρώην παίκτες της ΑΕΚ και όχι μόνο, πάνε και έρχονται, με αποτέλεσμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία να τους απαγορέψει τις μεταγραφές!

Τρέχα τώρα εσύ, λαλίστατε κύριε Μάκη Αγγελόπουλε, να σώσεις ότι σώζεται μπας και γλιτώσεις την ξεφτίλα και άσε τους Ολυμπιακούς και τους… κανονικούς Αγγελόπουλους. Ξέρουν τι κάνουν και θα βρουν τον δρόμο τους. Για εσένα, δεν είμαστε και τόσο σίγουροι….

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us