Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Eurohoops Dome! (video)

Ο «Kill Bill» μίλησε στους νεαρούς αθλητές και απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις, παρέα με τους διευθυντές της Eurohoops Academy Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής στο Summer Camp 2019

Έχοντας μπροστά τους την “Αγία Τριάδα” των γκαρντ του ελληνικού μπάσκετ, οι συμμετέχοντες του Eurohoops Academy Summer Camp εξαπέλυσαν καταιγισμό ερωτήσεων και άκουσαν πολύτιμες συμβουλές για το μπάσκετ, το τι χρειάζεται για να φτάσει κανείς στο κορυφαίο επίπεδο και τη σημασία της αγάπης για το άθλημα, μακριά από αντιπαλότητες.

«Είστε πολύ τυχεροί που έχετε την ευκαιρία να προπονείστε σε αυτές τις εγκαταστάσεις και να έχετε δίπλα σας μια προσωπικότητα σαν τον Θοδωρή Παπαλουκά να σας συμβουλεύει και να σας δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία. Πρέπει να την εκμεταλλευτείτε!», είπε ο Βασίλης Σπανούλης, με το νεαρό ακροατήριο να κρέμεται από τα χείλη του.

«Το πιο σημαντικό για να φτάσει κανείς στο υψηλότερο επίπεδο είναι η νοοτροπία, μαζί με το χαρακτήρα. Με τη σωστή νοοτροπία όλα μπορούν να γίνουν. Μετά ακολουθεί η σκληρή δουλειά και τρίτο το ταλέντο».

Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα, οι αθλητές του Eurohoops Academy Summer Camp έτρεξαν να μπουν στη σειρά για να πάρουν ένα  αυτόγραφο από τον Βασίλη Σπανούλη, γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό, βιώνοντας μια εμπειρία που θα τους μείνει  για πάντα αξέχαστη!

Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής στο Summer Camp 2019

Πληροφορίες

Tηλ: 210 800 2957, 698 303 6590

Δευτέρα-Πέμπτη: 10.00-14.00 & 17.00-20.00

Παρασκευή: 10.00-14.00

Email: academy@eurohoops.net

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ