Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βοροντσέβιτς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμένο τελικό της Πόλης

Ψυχολογικά προβλήματα έχει δημιουργήσει στον Αντρέι Βοροντσέβιτς ο χαμένος τελικός της Πόλης, καθώς, οκτώ χρόνια μετά, με δηλώσεις του στην “Izvestia” παραδέχεται πως το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεχίζει να του προκαλεί άσχημα συναισθήματα!

«Εκείνος ο τελικός με τον Ολυμπιακό ακόμη μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα. Μετά το ματς, όλοι ήμασταν εξαιρετικά απογοητευμένοι, σαν να είχε γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος μας. Ήμασταν μπροστά με 19 πόντους, αλλά ξεκίνησαν να αντιδρούν και τελικά μας νίκησαν μ’ ένα σουτ του Πρίντεζη. Η τύχη βοηθά του δυνατούς και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Πάντως, πιστεύω ότι όλοι πήραμε ένα μάθημα και γίναμε πιο δυνατοί» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Βοροντσέβιτς, ο οποίος, στην συνέχεια, μίλησε για το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται.

«Είναι προφανές πως η κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, είναι δύσκολη και ίσως η ομάδα να δουλεύει για πιο σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή. Περιμένω, ο ατζέντης μου έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις».

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ