Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Όχι, αυτό ΔΕΝ είναι Ολυμπιακός!

Μόνο ντροπή θα πρέπει να νιώθουν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, από τον πιο… επιφανειακό μέχρι τον πιο… hardcore, με αυτά που συνέβησαν στο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για την Youth League, που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Χούλιγκανς εισέβαλλαν στο Ρέντη! (vid)

Μόνο ντροπή θα πρέπει να νιώθουμε όλοι, στην εικόνα 30 χούλιγκαν που έκαναν… καταδρομική στον αγωνιστικό χώρο, επιτιθέμενοι στους φίλους της Μπάγερν που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Μόνο ντροπή μπροστά στην εικόνα χούλιγκανς με full face, με καδρόνια, με φωτοβολίδες, σε παιχνίδι πιτσιρικάδων.

Φυσικά το παιχνίδι διεκόπη μέχρι να επανέλθει η τάξη, όμως η ζημιά ήταν ήδη ανεπανόρθωτη. Επίθεση σε οπαδούς σε παιχνίδι Νέων; Αν είναι δυνατόν!

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, το μόνο που θα πούμε είναι πως η Μπάγερν επικράτησε με 4-0, σε ένα ματς το οποίο, μετά την επανέναρξη τυ από το 87 και για περίπου 1 λεπτό, οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιζαν πασούλες, μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έσπευσαν να ζητήσουν συγνώμη από τους Βαυαρούς, όμως η ζημιά έχει ήδη γίνει. Χαρακτηριστική η εικόνα του Δημήτρη Μαυρογενίδη στις δηλώσεις του, με τον προπονητή των “ερυθρόλευκων” να δείχνει συντετριμμένος με τα όσα έγιναν.

Αυτή δεν είναι η εικόνα που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός. Κρίμα και μόνο κρίμα…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us